Skupaj malo drugače: potreben je le en sam korak – ODLOČITEV


25. 11. 2021 – 10. 12. 2021

V Varni hiši Novo mesto letos nadaljujemo z dobrodelno akcijo spodbujanja zdravega načina življenja in humanitarnosti. Podobno kot v preteklem letu bomo tudi letos akcijo izpeljali virtualno. Na ta način je izvedba še lažja in dostopnejša vsakomur.
V našem programu se ves čas trudimo z različnimi dogodki opozarjati na pojave nasilja in neenakomerne porazdelitve moči med ženskami in moškimi. V času Mednarodnih dni boja proti nasilju nad ženskami smo pretekla leta organizirali tradicionalni pohod na Gospodično na Gorjancih s sloganom »Potreben je le en sam korak«. Čeprav je tovrstna izvedba pohoda v danih razmerah težje izvedljiva, vas kljub temu želimo povabiti v naravo.

Ta slika ima prazen atribut alt; ime datoteke je slika-1024x683.png

Vabimo vas, da z nami delite svoje utrinke z vaših aktivnosti v naravi v času od 25. 11. do 10. 12. 2021 – lahko je to sprehod v bližnji gozd, na travnik ali pa vaš najljubši kotiček v naravi. Če želite, lahko zraven fotografije dopišete še kakšno misel, ki vas je morda nagovorila. Slikovni material nam lahko pošljete na email:
varnahisa.nm@gmail.com.

Na povezavi: https://docs.google.com/forms/d/1pnWFa2M1wiZKZTAl32vkVIdfeOplW5O4dfyklRY2aIg/edit se prijavite na dobrodelno akcijo. Na ta način se vam bomo s povratno informacijo lahko tudi zahvalili, ker ste nas podprli in se odzvali našemu vabilu.

V kolikor bi želeli program Varna hiša tudi finančno podpreti, bomo tudi veseli vašega nakazila.

Podatki za nakazilo: Društvo življenje brez nasilja, Rozmanova ulica 10, 8000 Novo mesto, Transakcijski račun odprt pri SKB d.d.: SI56 0315 0100 0015 464, davčna številka: 4739803. Namen nakazila: Donacija Varna hiša.

Veselimo se vaših prispevkov in vam želimo veliko zdravja, optimizma in dobre volje
v teh posebnih časih.

Hvala v imenu Društva življenje brez nasilja, program Varna hiša